Raleighvallen – Voltzberg

Omschrijving

Het boeken van deze tour kan online op www.raleighvallen.com of bij één van onze verkooplocaties!

De Ralleighvallen zijn gelegen aan de Boven Coppenamerivier. Hier kunt u genieten van prachtige waterpartijen en de imposante Voltzberg. Dit gebied staat ook bekend als een waar  vogelparadijs:  en leven maar liefst 8 verschillende soorten apen, een echte aanrader voor de natuurliefhebber!

 

Wij vertrekken in de ochtend vanuit Paramaribo naar Witagron. Vervolgens gaan wij per korjaal richting onze accomodatie op de Raleighvallen. Eenmaal aangekomen kunt u de omgeving verkennen of gewoon relaxen. Ook kunt lekker zwemmen in de stroomversnelling, ontspannen of genieten van een heerlijke natuurlijke massage door het stromende water.

 

De tweede dag staat de intensieve klim van de 240 meter hoge Voltzberg op het programma. Eerst wandelen wij ongeveer 5 uur door het tropisch regenwoud. Tijdens deze tocht wordt u van alles verteld over de omgeving waar u zich bevindt. Na het beklimmen van de Voltzberg wordt u ‘s avonds getrakteerd op de lokale kwinti band: De Raleighboys.

 

De derde dag gaan wij naar de onstuimige moedervallen en genieten wij van het ware paradijs. Na de moedervallen gaan wij weer richting Paramaribo.

Wilt u de prachtige Raleighvallen zelf zien en de imposante Voltzberg beklimmen?

Boek dan nu uw tour! www.raleighvallen.com

Vertrek

Elke vrijdag vanuit ´t Vat 07.30

Terugkomst in Paramaribo

18.00

Duur

4 dagen, 3 nachten

Accommodatie

Bedden

Geheel verzorgd: maaltijden, drinken, snacks, fruit, gids en entreegelden

Prijzen

voor prijzen zie www.raleighvallen.com